17 May, 2022, 10 AM-5 PM
10.00-10.15 Açılış Konuşması Prof. Dr. Murat Ferman
1. Oturum 10.15 – 11.00 Doç. Dr. Lütfü Savaş - Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı İpek Aslan - Unesco Gastronomi Evi Müdürü
2. Oturum 11.00 – 12.15 Özay Akar - Radisson Blu Şişli Director and F&B Operations Müge Ergül - Tutti Kurucu Şef Mihta Yıldırımtaş - Morini Mutfak Şefi
12.15- 12.30 Murat Aslan - Big Chefs Mutfak Koordinatörü
12.30 – 14.00 Öğle Arası Hatay Lezzetleri ve Buluşmamıza Destek Veren Sponsorlarımızın İkramları
3. Oturum 14.00 – 15.00 Nadir Güllü - Karaköy Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Develi - Develi Restoranları Yönetim Kurulu Üyesi – Turyid Yönetim Kurulu Üyesi
4. Oturum 15.00-16.30 Umut Karakuş - Muutto Chef & Owner Mehmet Faruk Yardımcı - JW Marriot Marmara Sea Executive Chef Yasemin Ataman - Chef & Culinary Manager İpek Altuntaş - Glutensiz.com Üretim Şefi, Beykent Üniversitesi Aşçılık Programı 2009 Mezunu Dorukhan Çam - Turkish Do&Co Flenk Şef, Beykent Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2017 Mezunu
Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Esat Özata
Tarih: 17.05.2022 Saat: 10.00 Etkinlik Yeri: Hadımköy Yerleşkesi Adem Çelik Kongre Salonu Düzenleyen: Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı, Öğrenci Dekanlığı, Gastronomi Kulübü, Aşçılık Kulübü