5. Gastronomi Buluşması
Stratejik Araştırmalar Merkezi

Etkinlikler

 

5. Gastronomi Buluşması

10.00-10.15 Açılış Konuşması
Prof. Dr. Murat Ferman

1. Oturum 10.15 – 11.00
Doç. Dr. Lütfü Savaş - Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı
İpek Aslan - Unesco Gastronomi Evi Müdürü

2. Oturum 11.00 – 12.15
Özay Akar - Radisson Blu Şişli Director and  F&B Operations
Müge Ergül - Tutti Kurucu Şef
Mihta Yıldırımtaş - Morini Mutfak Şefi

12.15- 12.30
Murat Aslan - Big Chefs Mutfak Koordinatörü

12.30 – 14.00 Öğle Arası
Hatay Lezzetleri ve Buluşmamıza Destek Veren Sponsorlarımızın İkramları

3. Oturum 14.00 – 15.00
Nadir Güllü - Karaköy Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı
Nuri Develi - Develi Restoranları Yönetim Kurulu Üyesi – Turyid Yönetim Kurulu Üyesi 

4. Oturum 15.00-16.30
Umut Karakuş - Muutto Chef  & Owner
Mehmet Faruk Yardımcı - JW Marriot Marmara Sea Executive Chef
Yasemin Ataman - Chef & Culinary Manager
İpek Altuntaş - Glutensiz.com Üretim Şefi, Beykent Üniversitesi Aşçılık Programı 2009 Mezunu
Dorukhan Çam - Turkish Do&Co Flenk Şef, Beykent Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2017 Mezunu

Moderatör: Dr. Öğr. Üyesi Esat Özata

Tarih: 17.05.2022 
Saat: 10.00
Etkinlik Yeri: Hadımköy Yerleşkesi Adem Çelik Kongre Salonu
Düzenleyen: Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı, Öğrenci Dekanlığı, Gastronomi Kulübü, Aşçılık Kulübü