Beykent Üniversitesi
STRATEJİK
ARAŞTIRMALAR
MERKEZİ
Open
Hakkımızda
Yönetim
Misyon ve Vizyon
Faaliyet Alanları
Yönetmelik
Araştırma Masaları
Kent, Çevre ve İklim Çalışmaları
Sürdürülebilirlik
Teknoloji ve İnovasyon
Siyasal ve Ekonomik Göstergeler
Göç Çalışmaları Masası
Sürdürülebilir Kalkınma Politikaları
Yayınlar
Bülten
Faaliyetler
Duyurular
Beykent Anasayfa
Yönetim
Misyon ve Vizyon
Faaliyet Alanları
Yönetmelik
Bülten
Etkinlikler
İletişim
Sosyal Medya
Ara
Anasayfa
Etkinlikler
Etkinlikler
Disiplinler Arası Gastronomi Araştırmaları
8 April, 2021, 7 30 PM-8 30 PM
Add to:
Outlook
,
ICal
,
Google Calendar
Konuk:
Dr. Öğr. Üyesi Ozan Güler - Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi
Moderatör:
Dr. Öğr. Üyesi Esat Özata Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı
Tarih:
08.04.2021
Saat:
19.30 - 20.30
Düzenleyen:
Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrenci Dekanlığı, Gastronomi Kulübü
*Etkinlik
ZOOM
Üzerinden Yapılacaktır.
Meeting ID:
955 7316 1963
Leave a comment
Newest on top
Oldest on top
Load more comments
Your name
Email (optional)
Submit