Beykent Üniversitesi
STRATEJİK
ARAŞTIRMALAR
MERKEZİ
Open
Hakkımızda
Yönetim
Misyon ve Vizyon
Faaliyet Alanları
Yönetmelik
Araştırma Masaları
Kent, Çevre ve İklim Çalışmaları
Sürdürülebilirlik
Teknoloji ve İnovasyon
Siyasal ve Ekonomik Göstergeler
Göç Çalışmaları Masası
Sürdürülebilir Kalkınma Politikaları
Yayınlar
Bülten
Faaliyetler
Duyurular
Beykent Anasayfa
Yönetim
Misyon ve Vizyon
Faaliyet Alanları
Yönetmelik
Bülten
Etkinlikler
İletişim
Sosyal Medya
Ara
Anasayfa
Etkinlikler
Etkinlikler
Bu Akşam Yemekte Zeytinyağı Var
24 March, 2021, 7 PM-8 30 PM
Add to:
Outlook
,
ICal
,
Google Calendar
Katılımcı Konuk:
Prof. Dr. Fügen Durlu Özkaya
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi - Türk Mutfak Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü
Moderatör:
Dr. Öğr. Üyesi Esat Özata - Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı
Tarih:
24.03.2021
Saat:
19.00-20.30
Düzenleyen:
Güzel Sanatlar Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Öğrenci Dekanlığı Gastronomi Kulübü
*Etkinlik
ZOOM
üzerinden yapılacaktır.
Meeting ID:
951 3755 5518
Leave a comment
Newest on top
Oldest on top
Load more comments
Your name
Email (optional)
Submit