Beykent Üniversitesi
STRATEJİK
ARAŞTIRMALAR
MERKEZİ
Open
Hakkımızda
Yönetim
Misyon ve Vizyon
Faaliyet Alanları
Yönetmelik
Araştırma Masaları
Kent, Çevre ve İklim Çalışmaları
Sürdürülebilirlik
Teknoloji ve İnovasyon
Siyasal ve Ekonomik Göstergeler
Göç Çalışmaları Masası
Sürdürülebilir Kalkınma Politikaları
Yayınlar
Bülten
Faaliyetler
Duyurular
Beykent Anasayfa
Yönetim
Misyon ve Vizyon
Faaliyet Alanları
Yönetmelik
Bülten
Etkinlikler
İletişim
Sosyal Medya
Ara
Anasayfa
Etkinlikler
Etkinlikler
Pandemi Döneminde Gıda Hijyeninin Önemi ve Dikkat Edilecek Noktalar
5 January, 2021, 8 PM-9 PM
Add to:
Outlook
,
ICal
,
Google Calendar
Pandemi, Hastalık, Afet ve Kriz Yönetimi Sertifika Programı
Pandemi Döneminde Gıda Hijyeninin Önemi ve Dikkat Edilecek Noktalar
Eğitmen:
Öğr. Gör. Şehriban Gül Bağırsakçı
Tarih:
05.01.2021
Saat:
20.00 - 22.00
Düzenleyen:
Öğrenci Dekanlığı - Kişisel Gelişim ve Kariyer Birimi
*Eğitim ZOOM Üzerinden Gerçekleştirilecektir.
Meeting ID:
921 3198 4102
Leave a comment
Newest on top
Oldest on top
Load more comments
Your name
Email (optional)
Submit